Cofetaria Minimal

Minimal este cofetaria bucuresteanului indragostit de gustul bun al deserturilor de calitate. Oferta noastra include o larga varietate de prajituri, torturi, bomboane, fursecuri, briose si macarons- atat retete romanesti consacrate, cat si internationale. Fiecare dintre aceste deserturi se remarca prin savoare, ingrediente naturale atent alese, tehnica si maiestrie perfectionate prin cursuri de specialitate si un design deosebit.

Cu o traditie de peste 20 de ani in realizarea deserturilor preferate ale bucurestenilor, in prezent Cofetaria Minimal detine 6 magazine in urmatoarele zone cheie din Capitala: Apusului, Batistei, Berceni, Drumul Taberei, Ghencea si Rahova. Calitatea si prospetimea ingredientelor pe care le folosim, precum si tehnica desavarsita a cofetarilor nostri se numara printre factorii principali care ne-au permis sa evoluam de la o simpla cofetarie bucuresteana la un lant de cofetarii recunoscut si apreciat de nenumarati locuitori ai capitalei. Fiecare produs din portofoliul nostru reprezinta o experienta senzoriala cu adevarat unica.

Gustul inconfundabil de frisca naturala, finetea mousse-ului de ciocolata si textura perfecta a blatului inspiropat cu rom sunt doar cateva dintre motivele pentru care clientii se intorc in cofetariile noastre cu incredere. Pregatirea angajatilor Minimal la scoli prestigioase precum Stephane Glacier pentru cofetaria franceza, materialele prime de cea mai buna calitate si perseverenta cu care ne concentram pe perfectionarea serviciilor si produselor noastre ne definesc acum precum una dintre cele mai indragite cofetarii din Bucuresti.

Ingredientele folosite pentru realizarea deserturilor Minimal sunt de cea mai buna calitate. Ciocolata belgiana Callebau si Italiana Icam, untul Oldenburg si delicioasa frisca naturala Elle&Wire sunt secretul gustului bun al mousse-urilor sofisticate, a aromei inconfundabile a traditionalei savarine si a finetei bomboanelor de ciocolata. Materiile prime superioare combinate cu convingerea ca fiecare reteta consacrata trebuie perfectionata si adaptata la preferintele clientilor nostri au conturat evolutia si succesul companiei noastre.

Cofetarii Minimal sunt adevarati experti in prepararea celor mai apreciate deserturi romanesti si internationale, fiind absolventi ai celebrei scoli Stephane Glacier pentru cofetaria franceza. Indelungata lor experienta in acest domeniu, cat si urmarea acestori cursuri prestigioase le-au permis sa dobandeasca o maiestrie desavarsita in realizarea torturilor personalizate, a deserturilor frantuzesti, a bomboanelor din ciocolata belgiana si a produselor de patiserie.

Gustul bun, calitatea si pretul accesibil sunt coordonatele principale ale cofetariei moderne, iar deserturile Minimal reprezita punctul in care acestea se intalnesc intr-un echilibru perfect. Choux a la creme frantuzesti, prajituri romanesti, tarte cu fructe racoritoare si binecunoscutele mousse-uri de ciocolata  surprind atat cu o savoare delicioasa, cat si cu un pret avantajos, dovedind ca pentru noi gustul bun este primordial.

De la torturi pentru nunti si aniversare la prajituri, bomboane si produse de patiserie, Cofetaria Minimal cucereste cu o atentie ridicata fata de obtinerea gustului perfect al deserturilor de calitate. Prin continua perfectionare a retetelor noastre, folosirea ingredientelor superioare atent selectionate si instruirea agajatilor la cele mai prestigioase scoli de cofetarie ne propunem sa oferim produse delicioase, capabile sa cucereasca pana si cele mai exigente gusturi.