Unicitatea produselor Minimal in Bucuresti

Bucuresti este orasul care abunda in cofetarii dintre cele mai diferite. De la cofetarii de cartier cu un aer ce ne aminteste de copilarie, la cofetarii moderne si elegante care ne invita sa incercam prajituri rafinate inspirate din cofetaria internationala. Minimal se situeaza intre aceste doua categorii contrastante. Este solutia ideala pentru bucuresteanul care cauta un desert delicios, cumparat dintr-o locatie intima si cocheta, la un pret decent. Simplu spus, este cofetaria gustului bun.

Produsele sale sunt intr-adevar diferite de majoritatea prajiturilor, torturilor, bomboanelor si fursecurilor pe care le intalnim la alte firme similare din capitala. In cei peste 20 de ani de activitate, Cofetaria Minimal a cautat sa perfectioneze binecunoscutele retete traditionale romanesti sau internationale, si sa adauge in oferta sa doar cele mai deosebite deserturi moderne. Astfel, in prezent, in magazinele sale intalnim nume precum Savarina, Ecler, Amandina, Tiramissu, Cremsnit, Mousse de ciocolata si Tarta cu fructe. Fiecare este special, uimind cu o aroma delicioasa.

Modul in care Minimal a facut ca fiecare produs din colectia sa sa fie unic este cu adevarat fascinant. Reteta succesului sau consta in asumarea faptului ca doar printr-o continua perfectionare poti ajunge sa ocupi un loc important printre marii jucatori de pe piata. Calitatea produselor, priceperea cofetarilor sai si serviciile profesionale au fost intens revizuite si imbunatatite pentru a le aduce la un nivel superior, care sa garanteze excelenta in toate aspectele afacerii sale.

Calitatea deserturilor Minimal atinge cele mai inalte standarde datorita folosirii ingredientelor naturale atent alese. Printre cele mai apreciate si rare materiale prime din industria cofetariei, care sunt intrebuintate de fiecare data de angajatii sai amintim: frisca naturala Elle&Wire, ciocolata belgiana Callebau, ciocolata italiana Icam si untul Oldenburg. Acestea se numara printre cele mai rafinate si apreciate ingrediente, folosite doar in cofetariile de renume pentru prepararea prajiturilor rafinate, inspirate din cofetaria internationala.

La baza oricarui desert delicios sta priceperea celui care l-a realizat. Tot in aceeasi masura, gustul bun al prajiturilor Minimal se datoreaza indemanarii si expertizei cofetarilor sai. Acestia au fost pregatiti si instruiti la cele mai apreciate scoli din domeniu. Stephane Glacier este celebra scoala de cofetarie si patiserie care se dedica predarii technicilor moderne de preparare si decorare a deserturilor. In urma absolvirii acesteia, angajatii Minimal au dobandit indemanarea si cunostintele necesare pentru a realiza pana si cel mai complicat dulce din lume. Insa, maiestria lor a fost pusa in slujba prepararii deserturilor speciale marca Minimal, prajituri savuroase create pentru bucuresteanul care adora gustul cofetariei clasice.

Ori de cate ori vrei sa te rasfeti cu un dulce deosebit, care sa te impresioneze atat prin aroma sa delicioasa, cat si prin estetica eleganta te invitam intr-una din Cofetariile Minimal. Aici vei regasi farmecul cofetariilor de alta data unde gustul prajiturilor clasice se intalnea cu atmosfera intima si preturile accesibile.