Nunta

Top 10 Locaii Nunta Bucureti

Atunci când vine vorba de un eveniment important în viața unei persoane, cum ar fi nunta, locația este extrem de importantă. Un loc frumos le poate transmite sentimente plăcute invitaților, îi poate emoționa sau poate transforma o simplă petrecere în una de neuitat. În ceea ce urmează vă vom prezenta un top 10 al celor mai frumoase locații pentru nuntă din București. Aici am inclus tot felul de locuri, de la unele în aer liber până la altele stil ballroom și palat.

  1. Crystal Palace Ballrooms

                Indiscutabil, una dintre cele mai elegante din țară, Crystal Palace Ballrooms este o locație foarte flexibilă ce poate fi aranjată după tema preferată. De exemplu, poate fi transformată într-o locație elegantă în stil clasic cu multe elemente vintage sau într-una modernă și electrică. Principalele atuuri ale acesteia sunt parcarea foarte spațioasă și capacitatea de până la 1200 de locuri.

                Imperial Ballrooms

Imperial Ballrooms impresionează îndeosebi prin eleganța și stilul clasic abordat. Este format din 3 saloane decorate de trei designeri faimoși, ceea ce conferă un nou stil elegant întregii locații. Acesta este situat în zona în Pipera și are o capacitate de până la 300 de persoane.

  1. Domeniul Stirbey Buftea

Elementele care scot în evidență această locație față de celelalte este discreția și ajutorul  oferit în crearea evenimentului. Dispune de șase spații și are o capacitate de până la 600 de invitați.

  1. Crown Cismigiu

În apropierea parcului Cismigiu se află una dintre cele mai stilate locații din București. Acest restaurant este amplasat într-o clădire istorică și deține mai multe săli, fiecare creată pentru un anumit eveniment (de exemplu, există săli pentru nunți, dar și săli de conferință și de bal). Dispune de o parcare destul de încăpătoare și are o capacitate maximă de 160 de locuri.

  1. Niko Palace

Niko Palace este un brand foarte cunoscut, iar restaurantul din Obor, locul unde aproape 400 de persoane se pot bucura de un eveniment reușit, înglobează perfect stilul Niko: eleganță, experiență și vechime în domeniu. Este perfect pentru cei care vor o nuntă într-un cort, dar nu unul oarecare, ci unul în care să aibă parte de comfort și de un stil aparte. De asemenea, Niko Palace este doar una dintre cele 4 locații deținute de acest brand în București, iar printre acestea se numără și Niko Palace Garden, locul perfect pentru cei ce vor să organizeze o nuntă în natură.

  1. DaMask Events

DaMask Events se mândrește cu trei locații speciale în București, fiecare fiind diferit în ceea ce privește atmosfera și numărul maxim de invitaț. Aici se pot organiza nunți personalizate, dar și întâlniri de serviciu mai mult sau mai puțin formale. Avantajul acestei locații se datorează faptului că vă pune la dispoziție un organizator de evenimente ce se poate asigura că toate dorințele vă sunt îndeplinite și că nunta va fi exact așa cum v-ați imaginat-o. Mai mult, accentul  cade atât pe detalii cât și pe crearea unei atmosfere de vis, așa cum meritați.

  1. Complex Cernica

Primul lucru pe care îl observăm la această locație este (faptul că este) amplasarea acesteia  în mijlocul naturii, fiind înconjurată de un lac și o pădure. Arhitectura specifică anilor 60, împreună cu natura ce cuprinde terasa amplifică atmosfera de vis a întregului loc. În același timp, locația se mândrește atât cu facilități moderne, cât  și cu priveliștile ce îți taie răsuflarea. De exemplu, de pe ponton aveți ocazia să vedeți mai multe specii de păsări ce își trăiesc viața pe lac. Este locul perfect pentru cei care sunt în căutarea unei atmofere vintage și în aer liber, înconjurat de natură, dar și în apropiere de centrul Bucureștiului.

  1. Phoenix Cernica Club

Localizat la doar 20 de kilometri de centrul Bucureștiului, acest complex poate fi folosit în mai multe scopuri. Ideea din spatele acestuia este aceea de a oferi invitaților o vacanță completă, în cadrul căreia să se poată bucura de natură, de anumite activități relaxante dar și de a crea o ambianță relaxantă. Phoenix Cernica Club întrunește toate elementele necesare creării unei atmosfere de vis și a unei nunți perfecte.

  1. Palatul Ghica Tei

Istoria din spatele acestui palat este punctul său forte. Acest local a fost deținut de voievodul Grigore IV Ghika, care a lăsat moștenitorilor o scrisoare prin care cere ca acest palat să fie păstrat pentru petreceri. Arhitectura elegantă, istoria bogată și facilitățile oferite (curțile venețiene, grădina spațioasă și parcarea supravegheată fac din acest palat un loc perfect pentru cei ce vor să se întoarcă în timp și să aibă o nuntă unică în ziua de azi.

  1. Hotel Yesterday

Pentru cei care își doresc ca nunta lor să aibă loc într-un hotel, Hotel Yesterday este combinația perfectă dintre arhitectura clasică, specifică unui palat, și confortul oferit de un hotel. Un alt atuu al acestei locații îl reprezintă diversitatea de evenimente care se pot desfășura aici. Se pot organiza evenimente simple precum conferințe, dar și unele speciale ce necesită o atenție sporită la detalii, precum nunți sau botezuri.

Leave a Reply