Nunta

Tortul de Nuntă

Pentru că tortul de nuntă reprezintă un punct esențial pe lista planificărilor unui astfel de eveniment și se transformă într-un dulce moment, nu strică niciodată să știi cât mai multe lucruri despre acest nelipsit obicei al nunților moderne.

Un simplu desert menit să satisfacă toți invitații? Nici vorba, pentru că tortul însumează multe semnificații.

Un tort bogat, alcătuit din ingrediente alese semnifică bogăție dar și fertilitatea noii familii si este simbolul unui mariaj fericit și îndelungat. Toți cei ce gustă din acest tort vor avea parte de noroc de-a lungul vieții. Nu uita să personalizezi tortul prin utilizarea de figurine, miniaturi sau mesage, care să se potrivească cu stilul tradițional ori avangardist al tortului. Gustul este și el un mijloc de a vă pune în evidență personalitățile, așa că alegeți o compoziție care să vă reprezinte și care să va placă în primul rând vouă.

Tăiatul tortului semnifică uniunea dintre mire și mireasă, angajamentul de a avea mereu grijă unul de celalalt și plăcerea de a face lucuri împreună, ca și cuplu. Poți exersa tehnica tăiatului împreună cu viitorul tău soț chiar înainte de nuntă, astfel încât să vă sincronizați mișcările pentru a obține cu ușurință o felie generoasă din care să va înfruptați mai apoi. Un cuțit ascuțit, puțină îndemânare și veți crea momentul perfect, numai bun de imortalizat de un fotograf de nuntă. Folosiți furculița pentru a vă oferi, în mod elegant, unul altuia câte o bucățică dulce sau adoptați o atitudine jucăușă și luptați-vă unul cu celălalt. Atenție la machiaj, însă!

Atât momentul în care tăîați cât și clipele ce urmează vor fi imortalizate, așa că trebuie să-i explici, în prealabil, fotografului ce așteptări ai de la el, fie ca optezi pentru fotografii instantanee sau ai un întreg scenariu pregătit pentru acest moment, comunică-i clar toate detaliile pentru că, odată tăiat, tortul va fi servit invitaților, așa că nu vrei ca acest moment să se irosească din pricina unei comunicări defectuoase cu fotograful.

Dacă ai optat pentru un mega tort, alege ca, la plecarea invitaților, să le oferiți câte o felie într-o cutiuță personalizată. Cu siguranță se vor bucura, în intimitatea caselor lor, de această dulce atenție.

Până la urmă, orice tort ai alege și oricum ar decurge momentul tăierii lui, important este să vă simțiți minunat în aceste clipe unice ale petrecerii de nuntă.

Leave a Reply