Calitatea produselor si maiestria cofetarilor Minimal

Atat produsele Minimal, cat si pregatirea si indemanarea angajatilor sai sunt rezultatul unui efort sustinut de perfectionare. Folosirea unor ingrediente net superioare celor preferate de concurenta, imbunatatirea continua a retetelor noastre si specializarea cofetarilor prin urmarea unor cursuri prestigioase de cofetarie si patiserie reprezinta doar cateva dintre modalitatile prin care compania noastra urmareste oferirea unui portofoliu unic si diversificat de produse delicioase, care sa se situeze in topul preferintelor bucurestenilor.

Gustul bun si estetica desavarsita a prajiturilor, bomboanelor, torturilor si fursecurilor Minimal nu ar si fost posibile fara cunostintele valoroase dobandite in urma absolvirii scolii Stephane Glacier pentru cofetaria franceza. Aceste cursuri de formare si specializare sunt destinate expertilor din industrie, celor care urmaresc sa atinga excelenta in prepararea deserturilor frantuzesti si internationale. Totodata, tehnicile si metodele predate la aceasta scoala de cofetarie si patiserie le-au permis angajatilor nostri sa perfectioneze retetelor romanesti traditionale din oferta aducand un plus de valoare gustului si esteticii lor.

Calitatea este cea care recomanda torturile, prajiturile si bomboanele Minimal gurmanzilor care se afla in cautarea desertului perfect. Spre deosebire de majoritatea cofetariilor de pe piata, noi nu alegem ingredientele in functie de costuri, ci in functie de calitatea lor. Contributia pe care o are materia prima superioara in atingerea gustului, consistentei sau texturii ideale este inestimabila. Prin folosirea ciocolatei italienesti Icam, a ciocolatei belgiene Callebaut, a untului Oldenburg sau a fristii naturale Elle&Wire putem oferi clientilor nostri o experienta unica, delicioasa pana la ultima lingurita.

In retetele noastre, clasica margarina cu unt a fost inlocuita cu untul Oldenburg de cea mai buna calitate, frisca artificiala cu cea de origine animala, iar ciocolata de calitate indoielnica cu cele mai apreciate sortimente de ciocolata italiana si belgiana. Imbinarea preferintei pentru ingrediente superioare si cunostintele specializate ale cofetarilor nostri ne permit sa cream deserturi de calitate cu un gust inconfundabil de bun.

Minimal se adreseaza atat clientilor care doresc sa serveasca ocazional un desert de calitate, cat si celor care cauta produse de cofetarie pentru evenimente de familie. In acest sens, oferta noastra include atat torturi aniversare personalizabile, prajituri, bomboane, macarons fursecuri si produse de patiserie, cat si torturi de nunta, torturi de botez, pachete evenimente si numeroase variante de candy bar. Indiferent de cerintele si necesitatile tale, angajatii nostri iti stau la dispozitie cu produse delicioase, dar si cu servicii profesionale adaptate fiecarui client in parte.

Colectia noastra de torturi pentru copii, nunta si botez se remarca prin design modern si atractiv, o larga varietate de umpluturi si o savoare cuceritoare. Oferim clientilor nostri posibilitatea de a alege unul dintre modelele din catalogul nostru sau de a comanda un tort realizat dupa preferintele lor. In acest sens, cofetarii Minimal vor colabora cu acestia pentru a obtine tortul perfect, care sa indeplineasca asteptarile si cerintele lor.

Folosirea ingredientelor de calitate si pregatirea riguroasa a cofetarilor nostri la faimoase scoli de profil se concretizeaza  in obtinerea de prajituri, torturi, bomboane si fursecuri cu o savoare unica, capabila sa cucereasca de la prima degustare.