Despre noi

Cofetaria Minimal a luat nastere dintr-o imensa pasiune pentru gustul bun al deserturilor desavarsite, care au abilitatea de a fascina simturile prin finetea mousse-ului de ciocolata, textura delicata a blatului insiropat sau aroma inconfundabila de frisca naturala. Indiferent ca vorbim despre clasicele prajturi romanesti, choux a la creme frantuzesti, mousse-uri sofisticate sau racoritoare tarte cu fructe, fiecare dulce pe care il realizam te cucereste cu o savoare cu totul aparte.

Poate te intrebi cum anume este posibil ca in vremurile noastre atat de moderne si schimbatoare, sa existe prajituri care inca mai pastreaza gustul inconfundabil al deserturilor copilariei. Recunoastem faptul ca inca de la deschiderea primei noastre cofetarii, in 1991, am realizat ca motivul pentru care fiecare dintre noi se intoarce cu drag la un anumit dulce este dorinta de a savura povestea copilului din el. De aceea, in fiecare prajitura presaram mireasma placuta a prajiturilor bunicii sau aromele cuceritoare ale cofetariei internationale. Totul, pentru ca tu sa te poti bucura de fiecare data de un gust cu totul deosebit.

Daca adori savoarea irezistibila a unei prajituri bune, realizata din ingrediente atent alese si urmand o reteta perfectionata pe parcursul a numerosi ani de activitate, atunci te invitam sa descoperi o varietatea impresionanta de deserturi delicioase in cele 6 cofetarii Minimal din Bucuresti. Fiecare dintre locatiile noastre din zonele Berceni, Batistei, Apusului, Rahova, Ion Mihalache si Drumul Taberei, se remarca prin excelenta datorita eforturilor sustinute ale unei echipe de oameni dedicati, care si-au propus sa ofere tuturor tuturor clientilor nostri amintirea unui gust de neuitat.

Minimal va fi mereu cofetaria bucuresteana aflata intr-un proces continuu de perfectionare. Intotdeauna vom cauta sa oferim clientilor nostri calitate mai buna, arome mai deliciose si servicii cat mai performante. De aceea, am considerat ca daca lipsa timpului sau distanta te impiedica sa ajungi la noi, este de datoria noastra sa iti aducem deserturile mult dorite la domiciliu, intr-o maniera mult mai rapida si usoara. Cu doar cateva clickuri, poti comanda prajiturile preferate direct de pe website-ul Cofetariei Minimal. Astfel, te poti delecta cu deserturile noastre minunate ori de cate ori vrei, fie acasa fie la birou.

Ori de cate ori iti doresti sa savurezio prajitura delicioasa, fursecuri gustoase sau bomboane cu o aroma cuceritoare, te invitam sa incerci deserturile Minimal preparate din ingrediente naturale de cea mai buna calitate. Lasa-te cucerit de gustul bun al prajiturilor noastre minunate!