Aceasta prajitura ofera o adevarata incantare a simturilor pentru cei ce adora gustul cofetariei romanesti. Blat de zahar ars insiropat si crema de cacao cu unt, totul tras in cel mai fin fondant creat special ca sa-ti rasfete papilele gustative.
Facut dupa reteta traditionala,cozonacul nostru e pur si simplu delicios. Pufos,aromat cu coaja de portocala si lamaie,umplutura de nuca,cacao si rom. Gramaj:750 g.
Savarina este fara indoiala una dintre cele mai cunoscute si apreciate prajituri. Facuta dupa reteta traditionala cu blat pufos si foarte bine insiropata, ornata cu frisca naturala. Ce poate fi mai delicios?
Redescopera gustul copilariei. Eclerul este fara indoiala unul dintre cele mai populare produse. Aluat de choux umplut cu crema de vanilie fiarta cu ciocolata si frisca si glazurat in cel mai fin fondant.
O prajitura populara si mereu delicioasa. O combinatie intre cofetarie si patiserie, ce surprinde gustul in cel mai placut si fin mod posibil. Contine foietaj si o delicioasa crema de vanilie si frisca, totul pentru a te desfata.
Amintind de finetea prajiturilor frantuzesti, eclerul cu cafea te cucereste de fiecare data. Aluat de choux umplut cu crema de vanilie fiarta si cafea si tras in fondant de cafea.
Un adevarat rasfat, aceasta prajitura e cu totul deosebita. Trei tipuri de mousse (ciocolata neagra, ciocolata cu lapte, ciocolata alba), nuca si fructe de padure, un deliciu ce te va incanta din cap pana in picioare.