
Cremsnit
O prajitura populara si mereu delicioasa. O combinatie intre cofetarie si patiserie, ce surprinde gustul in cel mai placut si fin mod posibil. Contine foietaj si o delicioasa crema de vanilie si frisca, totul pentru a te desfata.

O prajitura populara si mereu delicioasa. O combinatie intre cofetarie si patiserie, ce surprinde gustul in cel mai placut si fin mod posibil. Contine foietaj si o delicioasa crema de vanilie si frisca, totul pentru a te desfata.
O prajitura populara si mereu delicioasa. O combinatie intre cofetarie si patiserie, ce surprinde gustul in cel mai placut si fin mod posibil. Contine foietaj si o delicioasa crema de vanilie si frisca, totul pentru a te desfata.
Pentru detalii va rugam sa ne contactati:
021.275.17.65
CONTACT@COFETARIAMINIMAL.RO
15 alte produse in aceeasi categorie:
Amintind de finetea prajiturilor frantuzesti, eclerul cu cafea te cucereste de fiecare data. Aluat de choux umplut cu crema de vanilie fiarta si cafea si tras in fondant de cafea.
Eclerul cu frisca este o combinatie fina si atragatoare. Aluat de choux umplut cu crema de vanilie fiarta si frisca naturala presarat cu zahar pudra.
Piscot insiropat cu sirop de fructe rosii, crema tiramisu cu mascarpone, frisca si fructe de padure
Foaie din faina de migdale, mousse ciocolata alba cu iaurt, crumble si insertie de zmeura
Coji din aluat frantuzesc cu unt si crumble, crema de vanilie cu frisca si mascarpone, fructe
Redescopera gustul copilariei. Eclerul este fara indoiala unul dintre cele mai populare produse. Aluat de choux umplut cu crema de vanilie fiarta cu ciocolata si frisca si glazurat in cel mai fin fondant.
Facut dupa reteta traditionala,cozonacul nostru e pur si simplu delicios. Pufos,aromat cu coaja de portocala si lamaie,umplutura de nuca,cacao si rom. Gramaj:750 g.
Facut dupa reteta traditionala,cozonacul nostru e pur si simplu delicios. Pufos, aromat cu coaja de portocala si lamaie.
Un adevarat rasfat, aceasta prajitura e cu totul deosebita. Trei tipuri de mousse (ciocolata neagra, ciocolata cu lapte, ciocolata alba), nuca si fructe de padure, un deliciu ce te va incanta din cap pana in picioare.
Aceasta prajitura ofera o adevarata incantare a simturilor pentru cei ce adora gustul cofetariei romanesti. Blat de zahar ars insiropat si crema de cacao cu unt, totul tras in cel mai fin fondant creat special ca sa-ti rasfete papilele gustative.
Trei tipuri de mousse (ciocolata amaruie, ciocolata cu lapte si ciocolata alba) ce te seduc cu fiecare inghititura.
Savarina este fara indoiala una dintre cele mai cunoscute si apreciate prajituri. Facuta dupa reteta traditionala cu blat pufos si foarte bine insiropata, ornata cu frisca naturala. Ce poate fi mai delicios?
Foaie de ciocolata, mousse ciocolata neagra cu pasta de nociola, insertie ciocolata alba cu cocos si amarene, glazura ciocolata cu alune caramelizate
O delicioasa combinatie intre aluat fraged, crema de vanilie si fructe de sezon ce cu siguranta te va cuceri.