Cum Comand

Comenzile pentru oricare dintre produsele Minimal pot fi facute atat online in sectiunea "Cofetaria online" cat si telefonic la numarul 021-275.17.65.


Cum comanzi online:
Din sectiunea "Cofetaria online" alegi produsele si pachetele dorite. Pentru fiecare produs sau pachet dorit, apesi butonul "Adauga in cos". Pana ce nu ai decis inca sa finalizezi cumparaturile de azi de la Minimal, continui cu butonul "Continua cumparaturile". Verifici cosul, ii stabilesti continutul si finalizezi comanda apasand pe "Finalizeaza comanda".
Pentru lansarea comenzii, faci cativa pasi rapizi:
- daca ai deja cont Minimal, introdu datele cerute pentru conectare (10 sec.)
- daca nu ai inca un cont Minimal, selecteaza optiunea "Nu aveti cont?", completeaza cateva informatii de contact si apoi te poti conecta ca mai sus (1 min.)
- completeaza datele exacte pentru locatia si ora dorite pentru livrare, cat si datele de facturare-optional (2 min.)
- alege modalitatea preferata de plata si, daca e cazul, efectueaza plata online.


Cum comanzi telefonic:
Pentru a plasa o comanda telefonica, suna-ne la numarul 021-275.17.65. Preluarea unei comenzi telefonice dureaza aproximativ 4 minute.


Comanda minima:
Pentru comenzi sau cumparaturi cu valoare mai mica de 130 lei, te asteptam cu drag in oricare cofetarie Minimal din Bucuresti.
Comenzile online se pot plasa pentru valori mai mari sau egale cu valoarea de 130 lei si livrarea este gratuita in Bucuresti.

Despre noi

COFETARIA MINIMAL

Facem lumea mai dulce din 1991!

str STRADUINTEI, nr 1, SECTOR 4, BUCURESTI

Inscrie-te la newsletterul nostru

Dați-ne e-mailul dvs. și vă vom trimite actualizări regulate pentru lucruri și evenimente noi.